CFR Cluj e aproape să ia un jucător de 2,5 milioane de euro | Stiri din Cluj

CFR Cluj e aproape să ia un jucător de 2,5 milioane de euro

June 27, 2012

Campionii României sunt în tratative avansate cu Adrien Silva, un mijlocaş aflat în ultimul an de contract cu Sporting Lisabona.
Sport

Piaţa portugheză de jucători le face în continuare cu ochiul oficialilor din Gruia. După ce au mai transferat în această vară încă trei lusitani, pe Mario Felgueiras, Diogo Valente şi Ivo Pinto, “vişiniii” poartă discuţii pentru achiziţionarea lui Adrien Silva.

Mijlocaş ofensiv la Sporting, Silva are 23 de ani şi este cotat la 2,5 milioane de euro. Acesta a evoluat în ultimul sezon la Academica, pentru care a evoluat în 34 de meciuri şi a marcat de cinci ori.
Fotbalistul lansat de francezii de la Bordeaux a fost transferat în urmă cu cinci sezoane la Sporting, unde a fost unul dintre preferaţii actualului selecţioner al naţionalei portugheze, Paolo Bento, iar la un moment dat a avut o clauză uriaşă de reziliere, de 30 de milioane de euro. Totuşi, după ce a debutat pentru gruparea din Lisabona la numai 18 ani, acesta a fost împrumutat la mai multe echipe. Silva a evoluat până acum pentru toate reprezentativele de juniori şi tineret ale ţării sale.

Autor: 
Citynews
Update me when site is updated
Stiri si Massmedia www.TOP21.ro Top25.ro - Noi te promovam pe Internet ! Romanian Top 30 Bancuri Stiri Online - cel mai bun site de stiri online Top66 Statistici