Tișe candidează pentru funcția de vicepreședinte al PDL | Stiri din Cluj

Tișe candidează pentru funcția de vicepreședinte al PDL

June 27, 2012

Alin Tișe, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, candidează pentru obținerea unui post de vicepreședinte în cadrul PDL.
Politica

Tișe a confirmat că și-a depus candidatura pentru desfăşurarea alegerilor din cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare, din 30 iunie, când va fi aleasă o nouă conducere a democrat-liberalilor la nivel naţional.

“Mi-am depus candidatura la o funcţie de vicepreşedinte al PDL la Convenţia Naţională de sâmbătă şi sper să fiu ales pentru a putea reprezenta cu cinste Clujul în conducerea partidului, după ce Emil Boc a anunţat că nu va mai candida. Am decis să reintru în activitatea politică şi să îmi asum o candidatură la nivel naţional, după ce nu am mai obţinut preşedinţia CJ Cluj. Sunt convins că voi putea să-mi îndeplinesc atribuţiile de vicepreşedinte şi că voi avea votul colegilor mei din PDL, după ce am fost cel mai votat membru al partidului din provincie la alegerile locale şi am primit peste 114.000 de voturi. Cred că şi acest lucru mă recomandă, alături de experienţa mea în administraţie”, a spus Tişe.

De asemenea, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a anunţat că va candida la funcţia de preşedinte al Comisiei de Statut a PDL. “Sunt convins că toţi colegii din PDL vor aprecia voturile pe care organizaţia clujeană le-a adus la alegerile locale, atât pentru Emil Boc la Primărie, cât şi la votul politic, pentru Consiliul Judeţean Cluj”, a spus Buda.

Alin Tişe a fost prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a partidului, funcţii din care a demisionat în octombrie 2010, declarând că doreşte să rămână simplu membru.

El a fost prefect de Cluj, iar la alegerile locale din 2008 a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. La alegerile locale din acest an, el a pierdut funcţia în faţa lui Horea Uioreanu (USL).
 

Autor: 
Citynews
Update me when site is updated
Stiri si Massmedia www.TOP21.ro Top25.ro - Noi te promovam pe Internet ! Romanian Top 30 Bancuri Stiri Online - cel mai bun site de stiri online Top66 Statistici