Weekend-ul bun se anunţă de cu joi dimineaţă | Stiri din Cluj

Weekend-ul bun se anunţă de cu joi dimineaţă

June 27, 2012

La „Prima Știre” dăm startul weekendului încă de joi dimineaţa.
Eveniment

De la ora 8.30 în platoul matinalilor ajung campionii mondiali la construcţia podurilor din paste făinoase. Titlul a fost obţinut în urmă cu aproximativ o lună la Budapesta acolo unde cele mai bune echipe de proiectanţi de structuri din paste făinoase s-au întrecut pentru titlul mondial, câştigat la secţiunea poduri de echipa din care fac şi Mate Pentek şi Kadar Gyorgy, cei care vor prezenta mâine această performanţă.

De la ora 9 simţim că intrăm în atmosfera de week-end, când la Cluj-Napoca vor ajunge o grămadă de artişti cu ocazia Ursus Evolution Tour. Travka, Şuie Paparude, Iris, Guess Who sau Viţa de vie vor cânta vineri şi sâmbătă pentru publicul clujean în cadrul unui eveniment pe care Anca Dinu şi Andi Daiszler îl vor prefaţa împreună cu Oana Shapera, project manager Ursus Evolution.

Iar de la ora 9.30 în platoul de la Transilvania L!VE prezentăm unul dintre cele mai inedite evenimente în materie de jocuri pe dispozitive mobile. Dezvoltatorii aplicaţiei Jumping Electron organizează mâine seară o noapte albă a jocului într-un local clujean. Despre ce este vorba aflaţi şi voi mâine dimineaţă de la Eniko Laszlo, ofiţer de presă al dezvoltatorului de jocuri, invitată la „Prima Știre”.

Rămâneţi şi mâine dimineaţă fideli matinalului Transilvaniei.

Autor: 
Citynews
Update me when site is updated
Stiri si Massmedia www.TOP21.ro Top25.ro - Noi te promovam pe Internet ! Romanian Top 30 Bancuri Stiri Online - cel mai bun site de stiri online Top66 Statistici